LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Bitcoin se PRĂBUŞEŞTE total. Investitorii au pierdut bani la FOC AUTOMAT peste noapte. Când s-au trezit au avut parte de şocul anului

Postat la 20 noiembrie 2018 2444 afişări

Declinul din piaţa criptomonedelor a accelerat luni, după ce bitcoin a scăzut sub pragul de 5.000 de dolari pentru prima dată din octombrie 2017 până în prezent, pe fondul speculaţiilor cu privire la reglementările pregătite de autorităţi în mai multe părţi ale lumii – legislaţie nouă ce i-ar putea obliga pe cei care lansează ICO-uri să îşi lichideze deţinerile după finalizarea procedurii, potrivit Bloomberg.

Bitcoin se PRĂBUŞEŞTE total. Investitorii au pierdut bani la FOC AUTOMAT peste noapte. Când s-au trezit au avut parte de şocul anului

Astfel, marţi la ora 11.00 bitcoin se tranzacţiona la 4.394 dolari per monedă, la o capitalizare de piaţă de 76,4 mld. dolari, înregistrând o scădere de aproape 18%, potrivit CoinMarketCap.

 

Scăderile s-au resimţi în întreaga piaţă, XRP devenind a doua monedă din punct de vedere al capitalizării de piaţă, tranzacţionându-se la 0,43 dolari per acţiune, în scădere cu 9% de la începutul zilei, la o capitalizare de piaţă de 17,5 mld. dolari.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pierdere,
bani,
foc,
investitori,
noapte,
soc,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.