Bitcoin este deja istorie. O nouă monedă virtuală şi-a crescut valoarea cu aproape 500% în ultimele 12 luni

Postat la 14 ianuarie 2020 13949 afişări

Bitcoin este deja istorie. O nouă monedă virtuală şi-a crescut valoarea cu aproape 500% în ultimele 12 luni

Valoarea Bitcoin a urcat în primele zile ale anului 2020, dar nu a reuşit să genereze câştiguri semnificative, dezamăgindu-i astfel pe traderi şi investitori. Totuşi, chainlink, o criptomonedă din top 20 care se tranzacţionează sub numele de „link”, cu o capitalizare de piaţă de 800 de milioane de dolari, a crescut deja cu 25% în 2020, ajungând astfel la o creştere an la an de 500%.

Preţul Chainlink a atins un maximum de de 4,55 de dolari, în creştere cu 1800% de la începutul lui 2019.

Creşterea a fost influenţată de faptul că a existat un interes în creştere pentru monedă din partea Chinei, unde există cel  mai mare volum de tranzacţii cu monede virtuale. „Dezvoltatorii Chainlink lucrează cu băncile pentru dezvoltarea de contracte inteligente, la fel fac şi companii mari precum Google, s-a creat astfel în mod natural entuziam în jurul potenţialului platformei de a se dezvolta”, a spus Simon Peters, un analist de investiţii citat de publicaţia internaţională Forbes. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
valoare,
virtual,
istorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.