BIO: Mihail Dumitru, specialist in economie agrara care vine la Agricultura dupa trei ani la CE

Postat la 21 decembrie 2009 32 afişări

Mihail Dumitru, nominalizat pentru Ministerul Agriculturii, este specialist in economie agrara, iar in prezent lucreaza ca negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurala pentru Romania, la Comisia Europeana, scrie Mediafax.

Dumitru, nascut in 8 iulie 1964, la Raul Alb, in judetul Dambovita, este licentiat in Economie Agrara al ASE, diploma obtinuta in 1988 si este doctor in economie. Din august 1995 pana in ianuarie 2000 a fost manager de sector agricultura, dezvoltare rurala, securitatea produselor alimentare la Delegatia Comisiei Europene in Romania, iar pana in august 2006 a fost sef al Departamentului Agricultura si piata interna de la Delegatia CE.

Din septembrie 2006 si pana in prezent a fost negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurala pentru Romania, la Comisia Europeana.

Mihail Dumitru este casatorit si are un copil.

Cititi CV-ul lui Mihail Dumitru pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
Guvern,
ministri,
Mihail Dumitru,
Agricultura
/actualitate/bio-mihail-dumitru-specialist-in-economie-agrara-care-vine-la-agricultura-dupa-trei-ani-la-ce-5194339
5194339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.