"Bingo România" va debuta pe postul Acasă pe 16 iunie

Autor: Ana Obretin Postat la 05 iunie 2013 556 afişări

Postul Acasă difuzează, din 16 iunie, în fiecare duminică, de la ora 22.00, "Bingo România", un show spectaculos care îmbină jocul de bingo cu divertismentul, informează televiziunea.

"Bingo România" va debuta pe postul Acasă pe 16 iunie

În show-ul "Bingo România", concurenţii vor avea şansa să câştige premii colosale cu o investiţie minimă. Cu fiecare bilet achiziţionat, posibilitatea participanţilor de a intra în posesia unor premii substanţiale creşte considerabil.

Show-ul "Bingo România", care va fi difuzat pe postul Acasă, va oferi concurenţilor şansa de a câştiga sume mari de bani prin intermediul biletului de concurs, dar şi prin apel telefonic. În fiecare ediţie, un autoturism va ajunge la unul dintre jucători. Biletele vor putea fi achiziţionate de la punctele de vânzare "Bingo România" din toata ţara, iar preţul pentru trei bilete este de 10 lei.

Din 16 iunie, în fiecare duminică, de la 22.00, telespectatorii sunt invitaţi să participe pe postul Acasă, la "Bingo România", o emisiune care va transforma jocul de bingo într-un show spectaculos, din care nu vor lipsi invitaţi surpriză din showbiz-ul românesc, dar şi momente artistice impresionante.

Regulamentul concursului poate fi citit pe site-ul: http://www.bingo-romania.ro/regulamentul-promotiei-bingo.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BINGO ROMÂNIA,
ACASĂ,
/actualitate/bingo-romania-va-debuta-pe-postul-acasa-pe-16-iunie-10931039
10931039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.