Billa România ajunge la 71 de magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 februarie 2013 45 afişări

Billa România anunţă deschiderea celui mai nou magazin în Iaşi la Moldova Mall, a cărui inaugurare va avea loc pe 1 martie. Reţeaua naţională ajunge astfel la 71 de unităţi şi este primul pas în planul de dezvoltare Billa pentru 2013.

Noul magazin este cel de-al 3-lea pe care reţeaua îl operează în Iaşi şi se va afla pe strada Palat, nr. 1 la parterul magazinului Moldova Mall. Acesta are un spaţiu de vânzare de peste 500 mp şi mai mult de 7000 articole.

"Prin noul magazin deschis la Iaşi facem primul pas în strategia noastră de dezvoltare din 2013", a declarat Sorana Georgia, director general, Billa România.

În noul magazin se vor vinde, între altele, fructe şi legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificaţie şi patiserie coapte în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate şi semipreparate de la vitrina de delicatese, alături de un bogat sortiment de carne proaspătă.

Magazinul va derula la deschidere o promoţie: pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casă clienţii vor primi un bon valoric de 10 lei. Perioada de valabilitate a promoţiei este 1 - 6 martie 2013. Programul de funcţionare al magazinului din Moldova Mall din Iaşi va fi de luni până duminică de la 7 la 22.

Billa este prezentă pe piaţa din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucureşti. În prezent, Billa operează 71 de magazine în cele mai importante oraşe din România, având 3.500 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Billa România,
dezvoltare,
magazin
/actualitate/billa-romania-ajunge-la-71-de-magazine-10614395
10614395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.