Bilete pentru acces rapid, în weekend, la expoziţia "The Human Body" de la Antipa

Postat la 25 aprilie 2013 45 afişări

O nouă categorie de bilete, care oferă vizitatorilor expoziţiei "The Human Body", de la Muzeul Antipa din Capitală, posibilitatea de a avea acces direct în expoziţie, fără a mai sta la coadă, în zilele de sâmbătă şi duminică, a fost pusă în vânzare joi, informează organizatorii.

Bilete pentru acces rapid, în weekend, la expoziţia "The Human Body" de la Antipa

 Suplimentele "acces cu prioritate" permit accesul din oră în oră, începând de la ora 10.00 până la ora 18.00, în zilele de sâmbătă şi duminică, când se înregistrează cei mai mulţi vizitatori. Ele pot fi achiziţionate exclusiv prin reţeaua Eventim, la preţul de 10 lei - nu la casa de bilete de la intrarea in muzeu -, cu minimum două ore înainte de vizitarea expoziţiei.

Sistemul poate emite un număr maxim de 20 de tichete "acces cu prioritate" pe oră, iar valoarea suplimentului este de 10 lei de persoană, indiferent de vârsta posesorului biletului.

Suplimentele "acces cu prioritate" sunt incluse, la cerere, în biletul adecvat categoriei de cumpărător - adult, pensionar, student, copil, pachet de familie, bilet de grup.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bilete-pentru-acces-rapid-in-weekend-la-expozitia-the-human-body-de-la-antipa-10799511
10799511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.