Bilete de avion cu doar 2 euro. Unde puteţi zbura cu numai 10 lei

Autor: Miruna Diaconu Postat la 17 iunie 2021 1758 afişări

Bilete de avion cu doar 2 euro. Unde puteţi zbura cu numai 10 lei

​Companiile aeriene şi agenţiile de turism lansează diverse oferte de vacanţă pentru atragerea turiştilor români. Este şi cazul companiei aeriene Animawings din cadrul grupului Mmento Group, controlat de omul de afaceri Cristian Pandel. Animawings oferă bilete de avion de la 2 euro, preţ pe sensul de mers, din mai multe oraşe ale ţării către Antalya, Corfu, Zakynthos, conform unui comunicat de presă al companiei Animawings. Totodată, în perioada 16-18 iunie copiii între 2 şi 11 ani au gratuite la biletele de avion.

„La început de vară, acum când majoritatea ţărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanţă, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la* 2 euro pentru Grecia şi Turcia, dar şi călătorii gratuite pentru copii**, pe oricare dintre zborurile companiei, clienţii putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcţie de nevoile şi bugetul fiecăruia. Ȋn plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României”, declară Tudor Constantinescu, Chief Commercial Office ȋn cadrul Animawings.

Acţionarii operatorului aerian sunt companiile Memento Group, din care face parte şi turoperatorul român Christian Tour, precum şi operatorul aerian Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia.

Memento Group, cu sediul central la Amsterdan şi operaţiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Republica Moldova şi SUA, a avut o cifră de afaceri globală de aproape 195 milioane euro în 2019.

„De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinaţii precum Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România”, mai spune Constantinescu.

Grupul reuneşte companii cu activităţi în domeniul turismului -  turoperatori, OTA, servicii de transport, tehnologie specifică turismului, dar şi un broker de asigurări, o linie de business in real estate şi o alta în retail online şi offline.

Totodată, începând cu anul 2019, Memento Group este partenerul oficial în România al TUI Group.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
bilete,
antalya,
copii,
gratuit,
calatori,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.