Bibiana Stanciulov, proprietar { Sonimpex Topoloveni }

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2019 241 afişări

„Cea mai importantă regulă după care mă ghidez se referă la acurateţea afacerii, corectitudinea faţă de cei care lucrează împreună cu noi.”

Bibiana Stanciulov, proprietar { Sonimpex Topoloveni }

•   Bibiana Stanciulov este directorul general al companiei Sonimpex Serv Com, care produce marca „Magiun de prune de Topoloveni“ din Argeş.

•   A intrat în mediul de afaceri în anul 1993, reţeta succesului, fiind, potrivit unui interviu acordat anterior revistei Business Magazin, „oamenii de calitate, compoziţia magiunului şi banii pentru utilaje şi producţie”.

•   Corectitudinea, cinstea, calitatea, nevoile persoanelor alături de care lucrează primează faţă de cele personale; şi-a propus să construiască un brand pe care să îl lase moştenire fiicei sale, implicată şi ea în afacere.

•   Consideră că este deosebit de important ca rezultatele muncii să nu mintă consumatorul.

•   Este de părere că onestitatea şi independenţa absolută faţă de zona politică sunt ingredientele reuşitei în mediul de afaceri din România.

•   Îi sfătuieşte pe tinerii antreprenori să îşi pună amprenta personală pe ceea ce îşi doresc să facă.

•   Afacerile de familie sunt, din punctul ei de vedere, viitorul în lumea antreprenoriatului şi le descrie pe acestea drept o „chezăşie a reuşitei”.

Cifră de afaceri (2018): 4,8 mil. lei

Număr de angajaţi: cca 30

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.