Betisorul de ureche al lui Basescu si covrigelul lui Bush jr. Cele mai stupide accidente suferite de liderii lumii

Postat la 06 august 2010 39 afişări

Patania presedintelui Traian Basescu, care s-a folosit gresit de un betisor de curatat urechi, astfel incat urechea i-a sangerat, se inscrie in seria celor mai stupide accidente suferite de liderii lumii, intre care fostii presedinti ai SUA Bill Clinton si George W. Bush sunt cap de lista.

Intr-un clasament neoficial al unor asemenea gafe s-ar putea plasa momentul cand fostul presedinte al SUA, George W. Bush, a fost aproape sa moara inecat cu un covrigel, fiind preocupat sa urmareasca un meci.

Cu cativa ani inainte, si predecesorul sau la Casa Alba, Bill Clinton, a suferit un accident stupid, cazand pe trepte si rupandu-si tendonul muschiului cvadriceps de la genunchiului drept. Exact acolo se ranise si cu 17 ani in urma.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
accidente,
george w. bush,
traian basescu
/actualitate/betisorul-de-ureche-al-lui-basescu-si-covrigelul-lui-bush-jr-cele-mai-stupide-accidente-suferite-de-liderii-lumii-6788114
6788114
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.