Bernard Arnault a devenit cel mai bogat om din Europa. În România, el are Louis Vuitton, Carrefour şi Sephora

Autor: Alex Ciutacu Postat la 06 aprilie 2018 492 afişări

Bernard Arnault, preşedintele producătorului de bunuri de lux LVMH, a devenit cel mai bogat om din Europa, după ce grupul Christian Dior a înregistrat vânzări record, transformându-l în al patrulea cel ami bogat om din lume, depâşindu-l pe Amancio Ortega în topul miliardarilor lumii. În acest moment, averea francezului se ridică la 70,7 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Bernard Arnault a devenit cel mai bogat om din Europa. În România, el are Louis Vuitton, Carrefour şi Sephora

De la începutul anului, averea lui Arnault a crescut cu 7,45 miliarde de dolari, în timp ce fondatorul imperiului Inditex a pierdut în acest timp peste 5 miliarde de dolari, scrie ZF.

Acesta este acţionar majoritar al grupului LVMH, care controlează branduri precum Moet, Hennessy, Louis Vuitton şi Christian Dior. În acelaşi timp, pe piaţa locală, acesta este al doilea cel mai mare acţionar al grupului gigant Carrefour şi deţine brandurile Louis Vuitton şi Sephora. Christian Dior este prezent pe piaţa locală doar cu divizia de parfumerii şi cosmetice de lux.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.