Benzina te arde la buzunar? TOP cele mai economice masini

Postat la 23 septembrie 2010 46 afişări

In tara noastra, benzina costa mai mult decat in Germania si Franta. Dam mai multi bani pe carburanti chiar si decat bulgarii sau polonezii. Totusi, acesta nu este un impediment pentru distribuitori sa creasca mereu pretul la pompa. In aceste conditii, ce masina reprezinta cea mai buna optiune, pentru a plati cat mai putin pe benzina? Sau poate esti interesat sa afli daca autoturismul tau se afla in top 10 cele mai economice masini din punctul de vedere al consumului.

Dupa ce te uiti la marca, la pretul de vanzare si la tot felul de dotari, inevitabil ajungi la un moment dat sa te intrebi si cat consuma respectiva masina. Pe www.incont.ro gasesti un clasament alcatuit tocmai dupa acest ultim criteriu.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzina,
scumpire,
economice,
maisini
/actualitate/benzina-te-arde-la-buzunar-top-cele-mai-economice-masini-7395454
7395454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.