Beijingul va folosi un sistem revoluţionar de detectare a coronavirusului în aer la Jocurile Olimpice. Cum funcţionează

Postat la 18 noiembrie 2021 86 afişări

Beijingul va folosi un sistem revoluţionar de detectare a coronavirusului în aer la Jocurile Olimpice. Cum funcţionează

Un grup de experţi chinezi a dezvoltat un sistem de detectare a virusului în aerosoli, care activează alarmele în cazul în care coronavirusul este depistat în aer într-o încăpere.

Sistemul va fi folosit la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beijing, anunţă La Prensa Latina, care citează o declaraţie a organizatorilor pentru EFE.

Comitetul care se ocupă de organizare Jocurilor Olimpice de la Beijing a promis că va garanta „siguranţa” evenimentului cu progrese tehnologice ce vor fi aplicate inclusiv pentru dezinfectare, care vor cuprinde tehnici de nanofiltrare pentru sistemele de tratare şi răcire a apei în toate locaţiile în care vor avea loc evenimente în cadrul competiţiei.

Scopul Beijingului este acela de a preveni ca Jocurile Olimpice, care vor debuta pe 4 februarie, să se afle la originea unui nou focar de coronavirus în China, ţară care se mândreşte cu politica de toleranţă zero faţă de Covid-19.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
jocurile olimpice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.