Bechtel are datorii de milioane de euro la subcontractori pentru lucrari din 2010 la Autostrada Transilvania

Postat la 20 iunie 2011 13 afişări

Reprezentantii a peste 50 de firme subcontractoare ale companiei americane Bechtel au acuzat luni constructorul Autostrazii Transilvania ca nu a platit facturile pentru diverse lucrari executate in 2010, si au cerut sprijinul prefectului de Cluj, Florin Stamatian, pentru recuperarea banilor.

Zece administratori de firme din Cluj si Salaj au fost primiti luni dimineata in audienta la prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, acestia reclamand ca din cauza neplatii sumelor datorate de catre compania Bechtel, cuprinse intre zeci de mii de lei si milioane de euro, au fost nevoiti sa trimita angajati in somaj, sa renunte la masinile achizitionate in leasing si chiar sa isi inchida afacerile.

" Noi am subcontractat lucrari pentru Bechtel la Autostrada Transilvania in anul 2010 . Avem facturi si nu ni s-au platit. Am lucrat la Autostrada Transilvania, se circula pe autostrada si am vrea sa ne primim banii. Asta e durerea noastra. Sunt peste 50 de firme, unii zic ca sunt 150. Am cerut sprijinul prefectului de Cluj, ca reprezentant al Guvernului in teritoriu, sa vedem ce se poate face, sa ne ajute in recuperarea banilor", a declarat Gavril Vagner, care are de recuperat 80.000 de lei pentru lucrarile facute de firma sa de transport si materiale de constructii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bechtel-are-datorii-de-milioane-de-euro-la-subcontractori-pentru-lucrari-din-2010-la-autostrada-transilvania-8362095
8362095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.