BCR reduce ratele bugetarilor cu pana la 50%

Postat la 19 iulie 2010 51 afişări

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un produs de restructurare a creditelor acordate clientilor care se confrunta cu o diminuare a veniturilor, in principal bugetarilor, angajatii din sectorul public reprezentand 25 - 30% din totalul persoanelor care au contractat imprumuturi de la banca.

Produsul consta in diminuarea ratelor lunare cu pana la 50% din valoarea curenta a ratei, pe o perioada de sase luni, a declarat pentru MEDIAFAX Stefan Coroianu, director executiv Directia Credite Retail din BCR. "Speram ca perioada de reducere a salariilor se va finaliza in sase luni sau cei mai multi dintre clienti isi vor gasi solutii alternative de venit", a spus Coroianu. El a mentionat ca diminuarea salariilor bugetarilor cu 25% isi va pune in mod cert amprenta pe comportamentul de consum al acestora si, implicit, pe posibilitatea de rambursare a obligatiilor curente, inclusiv creditele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
BCR,
reducere,
rate,
raportari,
bugetari,
imprumut
/actualitate/bcr-reduce-ratele-bugetarilor-cu-pana-la-50-6614997
6614997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.