BCR organizeaza o sesiune de intrebari si raspunsuri online despre finantarea afacerilor. Azi la ora 11,30

Postat la 22 iunie 2011 58 afişări

BCR Club Antreprenori organizeaza miercuri prima intalnire de training si discutii online dedicata antreprenorilor, cu intrebari si raspunsuri in timp real despre solutii de finantare pentru afaceri.

Intalnirea are loc intre orele 11,30 si 13, trainer fiind Anca Moisescu, coordonator regional de vanzari, Regiunea Sud, BCR. Anca Moisescu are o experienta de 13 ani in domeniul bancar, incepand cu vanzarea directa, analiza economico-financiara si de risc si trecand la coordonarea activitatii de retail la nivel de departament, unitate si judet.

Participantii vor putea utiliza instrumentul de cash flow prezentat prin intermediul studiului de caz propus spre rezolvare ("Afacerea mea creste! Si acum ce urmeaza?", care prezinta experienta unei firme de catering dezvoltata ca afacere de familie) pentru a face proiectii legate de propria afacere si modurile de a preveni lipsa de lichiditati pentru dezvoltare.

Participantii la sesiune se pot inregistra si pot pune intrebari pe site-ul BCR Club Antreprenori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-organizeaza-o-sesiune-de-intrebari-si-raspunsuri-online-despre-finantarea-afacerilor-azi-la-ora-11-30-8371075
8371075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.