BCR Leasing oferă finanţare pentru vehicule comerciale mai vechi de 6 ani

Postat la 27 ianuarie 2012 50 afişări

BCR Leasing lansează, în premieră în România, un produs de finanţare pentru achiziţia vehiculelor comerciale mai vechi de 6 ani, comercializate de Cefin România.

Oferta celor două companii - vehicul şi finanţare - se adresează firmelor care vor să cumpere un vehicul comercial cu o vechime mai mare de 6 ani şi care nu îşi pot finanţa integral achiziţia din resurse proprii.

"Există multe companii care activează în domeniul construcţiilor sau al transporturilor şi care nu îşi pot permite în acest moment să achiziţioneze vehicule comerciale noi, având în vedere costurile ridicate. Produsul nostru le va permite să ramână active în piaţă, într-un mediu economic încă dificil", a declarat Bogdan Speteanu, director general al BCR Leasing.

Interesul potenţial companiilor pentru acest tip de vehicule rezultă şi din configuraţia parcului circulant de vehicule comerciale al Romaniei, care este format preponderent din maşini cu o vechime de peste 6 ani. Tranzacţiile de vânzare-cumpărare de vehicule comerciale rulate au reprezentat un segment de piaţă cu dimensiuni ce au ajuns în 2011 la dublul volumelor de vehicule noi vândute.

Vehiculele achiziţionate prin acest serviciu de finanţare beneficiază şi de garanţie tip drive-line pe o perioadă de şase luni, valabilă în reţeaua de service autorizat Cefin.

"Această ofertă ne va ajuta să devenim mai competitivi şi în ofertele pentru înlocuirea marilor flote, pentru că în principal vehiculele comerciale înmatriculate în perioada 2002 şi 2006 sunt produsele tipice de trade-in", a declarat Stefano Albarosa, CEO al Cefin România.

BCR Leasing IFN este prezentă pe piaţa românească de leasing din 2001, ca subsidiară a BCR.

Cefin România este dealer autorizat Iveco, comerciant de vehicule comerciale rulate şi furnizor de servicii şi produse post-vânzare (service, piese de schimb, consumabile), având în prezent 8 puncte de vânzari de vehicule comerciale şi servicii în Bucureşti, Arad, Constanţa, Deva, Galaţi, Piteşti, Ploieşti şi Timişoara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-leasing-ofera-finantare-pentru-vehicule-comerciale-mai-vechi-de-6-ani-9180300
9180300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.