BCR este prima institutie de credit care accepta noua forma a programului Prima Casa

Postat la 31 martie 2011 24 afişări

Banca Comerciala Romana (BCR) a acceptat sa participe la noua forma a programului guvernamental Prima Casa, in cadrul caruia va imparti in mod egal riscurile de creditare cu statul.

"Programul Prima Casa va continua in formula de impartire a riscului 50% - 50% intre banci si stat. Am clarificat toate barierele tehnice legate de implicatiile legale si administrative ale modificarii formei de derulare a programului. Clientii existenti nu vor fi afectati. Foarte important este insa ca potentialii clienti vor beneficia de aceleasi conditii contractuale si de cost", a declarat Alexandru Berea, directorul juridic al BCR si reprezentantul bancii la discutiile cu Ministerul Finantelor Publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
dobanzi,
prima casa,
garantie,
stat,
dobanzi,
avansuri
/actualitate/bcr-este-prima-institutie-de-credit-care-accepta-noua-forma-a-programului-prima-casa-8117530
8117530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.