Băsescu şi Viktor Orban, fotografiaţi discutând înaintea lucrărilor Consiliului European

Postat la 08 februarie 2013 11 afişări

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul ungar Viktor Orban au avut un scurt dialog, joi seară, la Bruxelles, în sala de lucrări a Consiliului European, înainte de începerea evenimentului, momentul fiind surprins în două fotografii oficiale publicate pe site-ul instituţiei europene.

În ambele fotografii, preşedintele Băsescu apare râzând.

Reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale nu au confirmat, întrebaţi de MEDIAFAX, dacă şeful statului a ridicat în discuţia cu Orban problema arborării steagului Ţinutului Secuiesc şi a declaraţiilor oficialilor români şi unguri din ultimele zile.

Secretarul de stat în MAE ungar Nemeth Zsolt a declarat, marţi, că maghiarii din Transilvania sunt supuşi unei agresiuni simbolice şi, prin urmare, maghiarii din Ungaria trebuie să răspundă, arborând steagul Ţinutului Secuiesc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-si-viktor-orban-fotografiati-discutand-inaintea-lucrarilor-consiliului-european-10550895
10550895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.