LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Basescu si Boc sunt la Neptun, urmand sa participe, duminica, la Ziua Marinei

Postat la 13 august 2010 43 afişări

Presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc se afla, vineri, la Neptun, fiind asteptati sa participe, duminica, la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei.

Potrivit unor surse oficiale, Traian Basescu a ajuns, in cursul zilei de vineri, la Neptun, seful statului confirmand participarea la Ziua Marinei.

Traian Basescu se intalneste, vineri, la Neptun cu presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, aflat intr-o vizita neoficiala in Romania, care nu a fost anuntata de Presedintie.

La Neptun a ajuns, joi spre vineri noaptea, si premierul Emil Boc, iar in cursul zilei de vineri este asteptat sa vina, la Mamaia, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, care se va intalni cu reprezentantii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si ai Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Neptun,
Ziua Marinei,
Basescu,
Boc
/actualitate/basescu-si-boc-sunt-la-neptun-urmand-sa-participe-duminica-la-ziua-marinei-6878235
6878235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.