Băsescu: Momentul ce a declanşat criza a fost condamnarea lui Năstase. Nu cred că cineva a simţit satisfacţie

Postat la 13 iulie 2012 4 afişări

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, joi seară, la TVR, că momentul care a declanşat criza a fost condamnarea fostului premier Adrian Năstase, el precizând că nu crede "că cineva a putut simţi urmă de satisfacţie şi adăugând: "Povestea cu bucuria, cu Băsescu...nu!".

"Acela a fost momentul care a declanşat criza, momentul în care Adrian Năstase a fost condamnat, şi vă rog să mă credeţi că nu cred că cineva a putut simţi urmă de satisfacţie. Povestea cu bucuria, cu Băsescu...nu!", a declarat Traian Băsescu. Totodată, el a menţionat că politicienii au înţeles, în momentul condamnării lui Năstase, că nimeni nu este deasupra legii. "În momentul condamnării lui Adrian Năstase, atunci toţi politicienii au îneţels că nu mai este drum şi nimeni nu e deasupra legii, iar corupţia transpartinică nu a făcut decât să accelereze acest proces. Chiar dacă şi l-a dorit Crin Antonescu sau Victor Ponta, nu era creată masa critică. Asta e şi explicaţia de ce un om cu care am lucrat, domnul Borbely, şi un grup de parlamentari UDMR au votat pentru suspendare. I-am susţinut de multe ori, am luat în piept explicaţii pe care ar fi trebuit să le dea ei numai din dorinţa de a proteja Guvernul şi coaliţia pentru a asigura stabilitatea ţării", a afirmat preşedintele suspendat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
satisfactie,
adrian nastase,
condamnare
/actualitate/basescu-momentul-ce-a-declansat-criza-a-fost-condamnarea-lui-nastase-nu-cred-ca-cineva-a-simtit-satisfactie-9855042
9855042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.