Băsescu: "Fiţi bărbată, doamna Grindeanu! Dacă aveţi nevoie de curaj, sunaţi-o pe Maria"

Postat la 07 februarie 2017 246 afişări

Fostul preşedinte Traian Basescu i-a îndemnat, marţi, pe PSDistii care s-au plâns ca li s-au făcut publice numerele de telefon să nu se sperie de popor şi să nu se mai plângă la TV, îndemnând-o pe soţia premierului Grindeanu să fie "bărbată".

Băsescu: "Fiţi bărbată, doamna Grindeanu! Dacă aveţi nevoie de curaj, sunaţi-o pe Maria"

"Patrioţii PSD-işti s-au speriat de popor. Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de facebook. Luaţi viaţa de politician

aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început", a scris fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Basescu a susţinut că "patrioţii înspăimântaţi" plâng ca nişte spălătorese la TV pentru că li s-au făcut publice numerele de telefon şi primesc insulte din partea populaţiei.

"Îi văd pe «patrioţii înspăimântaţí» din PSD plângându-se pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii pe sms, în dialog direct sau pe facebook. «Patrioţii înpăimântaţi» se plâng că sunt înfricoşaţi, se simt urmăriţi, îşi simt ameninţată liniştea burgheză de tip socialist, familia, integritatea, averea, viaţa, drept pentru care, plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile", susţine Băsescu, în contextul în care premierul Grindeanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea s-au plâns că numerele lor de telefon au fost făcute publice.

Fostul preşedinte reaminteşte că în perioada mandatului său a avut parte de experienţe la fel de neplăcute şi nu s-a plâns.

 

"«Patrioţii înspăimântaţi» de la PSD uită că acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din străfundul bojocilor lor «Băsescu la puşcărie». V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea măi «patrioţi înspăimântaţi» fie că era vorba de soţie sau de cele două fete ? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost", a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte aminteşte şi momentul ţn care în faţa casei sale au fost trimişi zeci de bucureşteni să vadă piscina in care îşi făcea recuperarea dupa operaţia la coloana vertebrală.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.