Băsescu: Au greşit că l-au schimbat pe Gheţea de la CEC, se bucura de o anumită statură între bancheri

Postat la 16 aprilie 2014 64 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că s-a greşit cu schimbarea lui Radu Gheţea de la conducerea CEC, arătând că acesta se bucura de o anumită statură în rândul bancherilor şi că politizarea merge până la ultima consecinţă.

Băsescu: Au greşit că l-au schimbat pe Gheţea de la CEC, se bucura de o anumită statură între bancheri

 "Au greşit că l-au schimbat pe Radu Gheţea, era şi preşedintele Asociaţiei Băncilor, dar politizarea trebuie să meargă până la ultima consecinţă. Au pus politic la Eximbank, au mers şi la CEC", a afirmat Băsescu, la Digi 24.

El a spus că Radu Gheţea se bucura de o anumită statură în rândul bancherilor.

"Este păcat, pentru că Gheţea se bucura de o anumită statură în rânul bancherilor şi chiar dacă CEC Bank-ul nu era cea mai mare bancă care operează în România, dădea totuşi preşedintele Asociaţiei Băncilor, ca singură bancă de stat", a mai spus Băsescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că CEC trebuie să devină o bancă mult mai dinamică, el arătând că Enache Jiru, propus pentru conducerea executivă a instituţiei de credit, are pregătirea şi experienţa profesională pentru realizarea acestui obiectiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-au-gresit-ca-l-au-schimbat-pe-ghetea-de-la-cec-se-bucura-de-o-anumita-statura-intre-bancheri-12473356
12473356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.