Barry Chuckle, unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din lume, a murit astăzi la vâsta de 73 de ani

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 august 2018 403 afişări

Barry Chuckle, unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi din lume, a murit astăzi la vâsta de 73 de ani

Barry Chuckle, unul dintre fraţii din faimosul cuplu de comedianţi Chuckle Brothers, a murit astăzi la vârsta de 73 de ani după o perioadă de boală, potrivit BBC.

Comediantul, al cărui nume real era Barry Elliott, a fost vedeta emisiunii ChuckleVision împreună cu fratele său Paul în perioada 1987-2009.

„Nu mi-am pierdut doar fratele, am pierdut jumătatea mea teatrală din ultimii mulţi mulţi ani şi pe cel mai bun prieten”, a transmis Paul.

La începutul anului, fraţii au revenit pe micile ecrane cu un nou show, Chuckle Time, de data aceasta pe Channel 5.

Filmările au fost oprite pe timpul verii din cauza condiţiei de sănătate ale lui Barry, la scurt timp după ce starea sa a început să se înrăutăţească.

„Cu mare tristeţe familia anunţă că Barry s-a stins paşnic în casa lui, înconjurat de soţia lui Ann şi de familia sa”, a transmis Phil Dale, managerul celor doi fraţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
frati,
perioada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.