Barna, ironii la adresa lui Kelemen: Cât mai jucaţi partida virginităţii interesate? Puneţi trandafiri pe sigla UDMR

Postat la 05 februarie 2020 113 afişări

Barna, ironii la adresa lui Kelemen: Cât mai jucaţi partida virginităţii interesate? Puneţi trandafiri pe sigla UDMR

Dan Barna l-a ironizat, miercuri, pe Kelemen Hunor, spunându-i că UDMR ar trebui să înceteze să mai fie un PSD bilingv şi să nu mai joace „partida virginităţii interesate”. Liderul USR a adăugat că UDMR ar trebui să fie onest şi să pună pe sigla partidului „nişte trandafiri”.

„Domnule Kelemen Hunor, cât o să mai jucaţi partida aceasta a virginităţii interesate? Când o să încetaţi să mai fiţi un PSD bilingv şi să începeţi să gândiţi şi pentru oamenii care încă mai au încredere şi vă dau votul? De când un primar loial e mai valoros pentru cetăţeni decât unul competent? Doar pentur că vă este frică de alegeri?

Doar pentru că simţiţi că vă fuge pământul de sub picioare? Pentru asta tot acest circ? Pericolul, domnule Kelemen, nu vine de la partidele româneşti, aşa cum o spuneţi, ci de la optuzitatea UDMR, care de ani de zile e preocupat exclusiv de conservarea unei privilegii pentur o mică minoritate?”, i-a transmis Dan Barna lui Kelemen Hunor, în plenul Parlamentului.

Liderul USR a subliniat că UDMR ar trebui să pună pe siglă „nişte trandafiri”.

„De ce nu sunteţi cinstit până la capăt şi nu puneţi nişte trandafiri pe sigla UDMR? Ar fi mai onest. Recunoaşteţi că aveţi o afinitate mai mare pentru PSD decât pentru comunitatea maghiară, că sunteţi mult mai cinici decât corecţi. Să vorbim deschis”, a subliniat Barna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udmr,
kelemen hunor,
barna,
partida

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.