Bărbatul care trăieşte singur în Paradis. Aventurier în unul dintre cele mai sălbatice colţuri ale lumii

Postat la 18 septembrie 2016 2601 afişări

Bărbatul care trăieşte singur în Paradis. Aventurier în unul dintre cele mai sălbatice colţuri ale lumii

Earl trăieşte singur în localitatea Paradis, un colţ din America sălbatică, cu un peisaj care îţi taie respiraţia. Îi primeşte pe turiştii care vin să admire natura, le dă sfaturi, îi ajută şi toţi îi devin prieteni. Brianna Randall, corespondent al BBC, povesteşte despre aventura sa într-unul dintre cele mai sălbatice colţuri ale Americii de Nord.

Brianna şi familia sa au pornit într-o călătorie unică care a dus-o tocmai în Paradis. Paradis, fără a fi o localitate propriu-zisă, se află între drumurile care răzbat 14 milioane de hectare de natură sălbatică spun cei de la BBC. Ascunsă pe drumul de 164 de kilometri care şerpuieşte prin Parcul Naţional Bitterroot, la graniţa dintre statele Idaho şi Montana, Paradis are un singur locuitor.

Este vorba despre Earl, un bărbat de 64 de ani, care trăieşte aici alături de cei doi câini ai săi. Earl este cel care se îngrijeşte de pădurea de aici şi de turiştii care aleg Paradis ca loc de recreere. Îi primeşte pe toţi cu zâmbetul pe buze şi cu o cană de cafea în mână, iar pentru cei mai mulţi dintre exploratori Earl este cel care le descifrează secretele naturii. Pentru Brianna Randall, Earl şi poveştile sale de viaţă au fost adevăratul cadou pe care i l-a făcut Pădurea Bitterroot. Aventurile bătrânului, dar şi modul în care a ajuns să aibă grijă de acest colţ de paradis fac deliciul vizitatorilor.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
aventurier,
america,
natura,
bbc,
primire,
turisti,
ajutor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.