Oraşele unde statul te plăteşte să vii să locuieşti

Postat la 19 septembrie 2016 9608 afişări

Oraşele unde statul te plăteşte să vii să locuieşti

Puţini ştiu că există numeroase locuri în lume unde, dintr-un motiv sau altul, oamenii sunt încurajaţi să locuiască acolo şi să lucreze în timp ce le este oferită o sumă de bani.

Pentru a evita orice îndoială, iată o listă cu câteva dintre locurile în care ţi se poate oferi fantastica oportunitate de a experimenta noi lucruri în viaţă într-o cultură diferită.

Detroit, Michigan, SUA. Cunoscut şi sub numele de “Parisul din Vest”, deţine un program numit Challenge Detroit prin care se oferă suma de 2.500 de dolari pentru a locui şi lucra în acest oraş.

Alaska, SUA. Dacă iubeşti iarna, peisajele pline de zăpadă şi liniştea care te vor putea înconjura atunci este locul ideal care te va face să te simţi ca acasă, chiar şi la temperature scăzute. Singura condiţie pentru a primi o sumă specială de la guvern este de a locui în Alaska minim un an.

Cititi continuarea pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri,
oameni,
plati,
sua,
alaska,
bani,
cultura,
evitare,
incurajare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.