Cel puţin 29 de răniţi după ce o bombă a explodat la New York, în zona Manhattan

Postat la 18 septembrie 2016 563 afişări

Cel puţin 29 de răniţi după ce o bombă a explodat la New York, în zona Manhattan

Cel puţin 29 de persoane au fost rănite după ce o bombă artizanală a explodat în zona Manhattan din oraşul american New York, autorităţile descoperind ulterior încă un dispozitiv exploziv, scrie Mediafax

Explozia a avut loc în zona Chelsea din cartierul Manhattan, informează cotidianul USA Today. Potrivit CBC News, deflagraţia s-a produs sâmbătă la ora 20.30 (duminică, 3.30, ora României), pe strada West 23 din zona Chelsea, într-un container de gunoi.

Autorităţile suspectează că este vorba de o deflagraţie produsă de un dispozitiv artizanal. Potrivit CNN, în apropiere a fost descoperit încă un dispozitiv exploziv improvizat.

"Nu a existat nicio ameninţare specifică credibilă asupra oraşului New York din partea vreunei organizaţii teroriste", a declarat primarul Bill de Blasio.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.