Barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Ne-ati ucis viitorul”. Cum comentati?

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 decembrie 2010 42 afişări

Un electrician de la Televiziunea Romana s-a aruncat de la unul din balcoanele salii, strigand "Boc, ati luat drepturile copiilor", joi, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, cand Emil Boc se pregatea sa vorbeasca de la pupitrul salii de plen.

Adrian Sobaru, in varsta de 40 de ani, avea in mana o bila portocalie pe care era scris numarul 13 si purta un tricou cu inscriptia "Ne-ati ucis viitorul". In urma cazaturii, victima a suferit o fractura de picior si a fost transportata de urgenta la spital. Politia a deschis dosar de cercetare penala pentru incidentul din Parlamentul Romaniei.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a suspendat sedinta Parlamentului si a convocat Birourile Permanente, pentru a decide continuarea sau suspendarea definitiva a dezbaterii motiunii de cenzura. Potrivit Mediafax, premierul Emil Boc a afirmat, dupa accidentul inregistrat in Parlament, ca cel mai important lucru in acest moment este sa fie salvata viata persoanei care a cazut de la unul din balcoanele salii.

Parlamentarii au decis sa continue votul pentru motiunea de cenzura, in ciuda incidentului in plen.

"Vestea buna e aceea ca starea sanatatii e relativ stabila. Se pare ca viata lui nu este in pericol. E un gest pe care l-am vazut astazi in Parlament. Eu stiu si inteleg faptul ca multi romani o duc greu in aceste vremuri de criza. Vina nu e exclusiv a cuiva. Solutia la probleme nu e aceasta, ci luciditatea, echilibrul si rationalitatea. Numai printr-o asemenea gandire putem depasi momentele grele. Trebuie sa avem forta sa luam cele mai bune decizii", a declarat prim-ministrul Romaniei, Emil Boc, dupa incident.

LIVE DIN PARLAMENT! UN BARBAT S-A ARUNCAT DE LA BALCON!

StirileProTV.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barbatul-care-s-a-aruncat-de-la-balconul-parlamentului-ne-ati-ucis-viitorul-cum-comentati-7841738
7841738
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.