Bancpost ofera bonus de 2.000 de lei la contractarea de credite ipotecare

Postat la 26 iunie 2011 35 afişări

Bancpost acorda un tichet-cadou de 2.000 de lei la orice credit ipotecar sau de nevoi personale garantat cu ipoteca luat de la banca pana la 31 iulie. Voucherul este destinat amenajarii locuintei, achizitiei de mobilier sau de aparatura electrocasnica si poate fi folosit, la alegere, intr-una din retelele magazinelor partenere: Altex, Baumax, Elvila sau Media Galaxy.

Tichetul este oferit tuturor clientilor care decid sa-si achizitioneze ori sa-si construiasca o casa prin creditul "EuroIpotecar", precum si celor care doresc sa-si reamenajeze locuinta sau sa isi consolideze toate creditele intr-unul singur apeland la creditul "Casa de treaba".

Creditul "Casa de treaba" este un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca, destinat persoanelor care doresc sa-si renoveze proprietatea, au nevoie de o suma de bani suplimentara sau sa refinanteze orice tip de credit, consolidandu-si datoriile la o singura banca.

Bancpost are o noua oferta pentru creditul EuroIpotecar, si anume o dobanda de 4,95% + Euribor la 3 luni si evaluare gratuita a imobilului pana la 31 iulie. Creditul EuroIpotecar este un credit ipotecar prin care clientii au acces la o suma de bani in lei sau in euro pe care o pot folosi pentru a-si cumpara, renova sau construi o casa, ori pentru a-si cumpara un teren ori refinanta un credit existent. Valoarea creditului poate ajunge pana la 85% din valoarea proprietatii ipotecate, dar nu mai putin de 10.000 de euro.

"Voucherul oferit cadou la contractarea unui credit ipotecar a plecat de la un fapt inspirat din viata clientilor nostri: mutarea sau renovarea unei case vin la pachet cu o investitie initiala de baza in zugravire/renovare, mobila si electrocasnice. Un ajutor in aceasta etapa este mai mult decat binevenit", a declarat George Georgakopoulos, director executiv senior, divizia credite persoane fizice.

Bancpost, a noua banca din Romania dupa valoarea activelor, este membra a grupului elen Eurobank EFG, cu active totale de 83,2 miliarde de euro la finele primului trimestru. Grupul are peste 22.500 de angajati si ofera produsele si serviciile sale prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credit,
ipotecar,
bonus,
Bancpost,
voucher
/actualitate/bancpost-ofera-bonus-de-2-000-de-lei-la-contractarea-de-credite-ipotecare-8389630
8389630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.