bam boo intra in insolventa

Postat la 17 ianuarie 2011 19 afişări

Andromede Decor, proprietara retelei de magazine de cadouri si decoratiuni interioare bam boo, a decis sa utilizeze procedura prevazuta de legea 85/2006, urmand a-si restructura activitatea in perioada urmatoare, a anuntat compania intr-un comunicat.

"Intrarea in prodecura de restructurare este o decizie pe care am luat-o cu scopul de a ne adapta business-ul la realitatile economiei actuale. Este o perioada inca dificila din punct de vedere economic, iar decizia restructurarii activitatilor companiei ne va permite sa ne concentram pe obiective care asigura continuarea eficienta a activitatii noastre pe termen lung.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andromede Decor,
bam boo,
insolventa
/actualitate/bam-boo-intra-in-insolventa-7896962
7896962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.