Baconschi se vede candidat la Presedintie in 2014

Postat la 22 octombrie 2010 16 afişări

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, intr-un interviu acordat Hotnews, ca se vede candidat la Presedintie in 2014, mentionand insa ca nu poate anticipa o decizie a PDL in acest sens.

El a fost intrebat de reporterul Hotnews daca se vede in ipostaza de candidat, in conditiile in care, desi pana in 2014 mai este timp, orice candidat trebuie sa fie pregatit din vreme, iar seful statului il vede pe ministrul de Externe in postura de aspirant la fotoliul prezidential.

Baconschi a raspuns afirmativ: "Da. Nu cred ca pot anticipa asupra deciziei propriului meu partid politic si nici nu cred ca este momentul sa o fac, dar nu cred ca, in aceasta ipostaza, daca destinul meu ma va duce acolo, as fi mai rau decat orice alt candidat. Dimpotriva".Baconschi mai spune in interviul acordat Hotnews ca "ar fi bine ca presedintele partidului sa nu fie si prim-ministru".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Baconschi,
Presedintie,
ministrul de externe
/actualitate/baconschi-se-vede-candidat-la-presedintie-in-2014-7531921
7531921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.