Avocaţi de la Boştină, în proiectul reţelei de telecom de 84 mil. euro

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 04 februarie 2013 28 afişări

Patru companii, în spatele cărora se află avocaţi de la societatea Boştină & Asociaţii şi foşti manageri de vânzări către sectorul public din companii mari de IT, vor încasa peste 600.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi managementul proiectului de construcţie al unei megareţele de telecomunicaţii, care va fi realizată cu fonduri europene de 84 mil. euro.

Avocaţi de la Boştină, în proiectul reţelei de telecom de 84 mil. euro

Patru companii, în spatele cărora se află avocaţi de la societatea Boştină & Asociaţii şi foşti manageri de vânzări către sectorul public din companii mari de IT, vor încasa peste 600.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi managementul proiectului de construcţie al unei megareţele de telecomunicaţii, care va fi realizată cu fonduri europene de 84 mil. euro. Suma este apropiată de bugetul anual de investiţii al Orange şi Vodafone. Studiul de fezabilitate pentru proiectul RO-Net va fi realizat de companiile Confero Finance şi Cognos Bussines Consulting. Confero are legături cu AGN International, a 7-a reţea mondială a firmelor de consultanţă fiscală şi de audit independente, iar un pachet minoritar din firmă este de­ţinut de casa de avocatură Boştină, potrivit datelor din Monitorul Oficial. Cognos este o companie înfiinţată de un fost manager de vânzări în cadrul companiei Teamnet Interna­ţional. Teamnet a fost parte din grupul Asesoft, care a fost înfiinţat şi ulterior vândut de actualul deputat PSD Sebastian Ghiţă.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocati-de-la-bostina-in-proiectul-retelei-de-telecom-de-84-mil-euro-10541729
10541729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.