Avocat: Dan Diaconescu s-a înţeles cu Volksbank să nu mai fie executat silit

Postat la 16 martie 2013 19 afişări

Avocatul Daniel Fenechiu a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că Dan Diaconescu nu va mai fi executat silit de către Volksbank, indiferent de hotărârea pe care o va lua Judecătoria Sectorului 1 în privinţa acţiunii depuse de bancă la instanţă, după ce s-a ajuns la o înţelegere amiabilă între părţi.

Avocat: Dan Diaconescu s-a înţeles cu Volksbank să nu mai fie executat silit

 Fenechiu a arătat că Diaconescu a avut două întâlniri cu factori importanţi de decizie din cadrul băncii, respectiv directorul departamentului care s-a ocupat de linia de credit accesată de clientul său, şi că s-a ajuns la o înţelegere clară, care nu include şi varianta executării silite a clientului său.

Concret, a explicat avocatul, Diaconescu va continua restituirea sumelor de bani conform înţelegerii la care s-a ajuns, în vreme ce banca nu va continua procedura executării silite a clientului său nici dacă Judecătoria Sectorului 1 admite acţiunea de încuvinţarea executării silite.

Avocatul a adăugat că înţelegerea a fost perfectată cu oficialii bănci vineri, la ora 14.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocat-dan-diaconescu-s-a-inteles-cu-volksbank-sa-nu-mai-fie-executat-silit-10671593
10671593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.