Avionul doborât de Iran ar putea fi o dronă americană dispărută în Afganistan

Postat la 05 decembrie 2011 38 afişări

Avionul fără pilot doborât în estul Iranului, vecin cu Afganistanul, potrivit presei iraniene, "ar putea fi" un avion fără pilot american dispărut în timpul unei misiuni deasupra vestului afgan, a anunţat duminică forţa NATO în Afganistan (ISAF), relatează AFP.

"Avionul fără pilot la care fac aluzie iranienii ar putea fi un avion american de recunoaştere care efectua o misiunea în vestul Afganistanului la sfârşitul săptămânii", explică ISAF într-un comunicat publicat duminică seara. "Operatorii avionului fără pilot au pierdut controlul aparatului şi încă încearcă să stabilească ce s-a întâmplat cu el", adaugă ISAF fără alte precizări despre tipul aeronavei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
sua,
avion,
drona,
conflict
/actualitate/avionul-doborat-de-iran-ar-putea-fi-o-drona-americana-disparuta-in-afganistan-9028437
9028437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.