LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

AVERTIZARE METEO: Cod galben de PLOI şi VIJELII în aproape toată ţara

Postat la 29 mai 2014 26 afişări

Bucureştiul şi aproape toate judeţele ţării vor fi, de vineri dimineaţă până sâmbătă noapte, sub avertizare cod galben de ploi, vijelii şi grindină, cantităţile de apă putând ajunge în unele zone până la 60 de litri pe metru pătrat.

AVERTIZARE METEO: Cod galben de PLOI şi VIJELII în aproape toată ţara

 Potrivit avertizării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de vineri, ora 09.00, până sâmbătă, la ora 23.00, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul, estul şi centrul ţării, precum şi în toată zona montană.

În zonele avertizate cu cod galben vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat şi izolat 50-60 de litri pe metru pătrat.

Avertizarea a fost emis pentru Bucureşti şi aproape toate judeţele ţării, cu excepţia zonei de vest şi nord-vest, respectiv Timiş, Arad, Bihor, Sălaj, Satu Mare şi sud-vestul Maramureşului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-meteo-cod-galben-de-ploi-si-vijelii-in-aproape-toata-tara-12661320
12661320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.