DNA face percheziţii la Primăria Capitalei - surse

Postat la 28 mai 2014 47 afişări

Procurorii DNA fac, miercuri, percheziţii la mai multe adrese din Capitală, între care şi la Primărie, într-un dosar în care sunt vizate presupuse fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare. Sursele citate au declarat pentru MEDIAFAX că în acest dosar ar fi vizaţi Mădălin Dumitru, directorul Direcţiei de Infrastructură din Primăria Capitalei, şi soţia acestuia, pentru fapte de corupţie.

DNA face percheziţii la Primăria Capitalei - surse

 Mădălin Dumitru este suspectat că ar fi dat prefenţial contracte unor firme, pentru diverse lucrări, au precizat sursele citate.

Procurorii fac percheziţii în biroul directorului şi la locuinţa acesta, precum şi la alte adrese, urmând să ridice mai multe documente care au legătură cu acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-face-perchezitii-la-primaria-capitalei-surse-12656443
12656443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.