Avertizare COD GALBEN de inundaţii. HARTA râurilor afectate

Postat la 17 octombrie 2013 41 afişări

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundaţii pentru judeţele Hunedoara, Arad, Alba, Vâlcea, Gorj şi Argeş, unde până vineri dimineaţă, pe râurile din bazinele Crişul Alb, Arieş, Olt şi Argeş se vor produce scurgeri pe versanţi şi creşteri de debite care ar putea depăşi cotele de atenţie.

Avertizare COD GALBEN de inundaţii. HARTA râurilor afectate

 Avertizarea emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a intrat în vigoare joi, la ora 9.00 şi este valabilă până vineri, la ora 10.00.

În urma precipitaţiilor însemnate cantitativ din ultimele 24 de ore, a fost instituit codul galben de inundaţii pe râurile din bazinele hidrografice superioare ale Crişului Alb (judeţele Hunedoara şi Arad) şi Arieşului (judeţul Alba). Avertizarea emisă pentru aceste râuri este valabilă până joi, la ora 20.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avertizare-cod-galben-de-inundatii-harta-raurilor-afectate-11528405
11528405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.