AVERTISMENTUL lui Macron: 2018 va fi un an decisiv pentru Europa

Postat la 03 ianuarie 2018 74 afişări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat, luni, că 2018 va fi un an decisiv pentru Europa, adăugând că va avansa planurile sale pentru reformarea Blocului comunitar şi că va continua să coopereze cu aliaţii europeni, în mod special cu Germania, relatează Politico.eu.

AVERTISMENTUL lui Macron: 2018 va fi un an decisiv pentru Europa

În cadrul discursului susţinut cu ocazia trecerii în noul an, Macron a afirmat că ”trebuie să redescoperim ambiţia europeană, să redescoperim o Europă mai suverană, mai unită, mai democratică”.

Preşedintele francez a subliniat importanţa ca cetăţenii UE să se exprime, prin consultări publice, cu privire la viziunea lor asupra viitorului Blocului comunitar, astfel încât liderii statelor europene să poată elabora ”un proiect ambiţios”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.