Avertismentul economistului care a anticipat criza din 2008: După pandemie vine „mama tuturor crizelor“

Postat la 07 iulie 2021 435 afişări

Avertismentul economistului care a anticipat criza din 2008: După pandemie vine „mama tuturor crizelor“

Economistul Nouriel Roubini avertizează că după pandemie va veni „mama tuturor crizelor“. Economia globală va suferi o nouă lovitură brutală, potrivit economistului care a anticipat criza din 2008.

Nouriel Roubini: Acest dezastru în slow-motion pare inevitabil.

Nouriel Roubini, economistul care a anticipat criza din 2008, avertizează, într-un editorial publicat în The Guardian, că după pandemia de coronavirus va veni „mama tuturor crizelor“, iar economia globală va suferi o nouă lovitură brutală, provocată de stagnarea creşterii economice şi de majorarea preţurilor.

Riscul unei crize în stilul anilor 1970 pare mai real pe zi ce trece, consideră Nouriel Roubini, CEO al Roubini Macro Associate şi profesor de economie la Facultatea de Business a Universităţii New York.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
criza,
anticipat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.