Autostrada Bucuresti-Pitesti e gaurita pe 87% din suprafata

Postat la 02 martie 2011 39 afişări

Prima si inca singura autostrada din Romania care face legatura intre doua localitati importante, Bucuresti - Pitesti (A1) poate fi considerata aproape impracticabila, tinand cont ca doar 13% din lungimea ei nu trebuie reabilitata.

Ori de cate ori un vehicul de mare tonaj trece prin gropi, bucati mai mici sau mai mari de asfalt se desprind din gropile care ameninta sa se transforme intr-un sant lung continuu. Cat de periculoase sunt insa gropile? Putem judeca in centimetri. Cu ajutorul unei rulete am masurat 80 de centimetri de groapa in lung, 40 in lat si 8 centimetri in adancime. Nu era nici cea mai mica si adanca, dar nici cea mai mare.

In momentul de fata din cei 108,98 de kilometri de autostrada, cat are Bucuresti-Pitesti, trebuie reabilitati nu mai putin de 95,48 de kilometri, dupa cum a declarat pentru Gandul Liviu Costache, director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/autostrada-bucuresti-pitesti-e-gaurita-pe-87-din-suprafata-8023265
8023265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.