Autorităţile din Franţa iau în considerare impunerea de sancţiuni împotriva Arabiei Saudite

Postat la 31 octombrie 2018 28 afişări

Jean-Yves Le Drian, ministrul francez de Externe, a declarat miercuri că Franţa nu exclude posibilitatea impunerii de sancţiuni împotriva Arabiei Saudite, dacă se dovedeşte că a fost implicată în uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează Reuters.

Autorităţile din Franţa iau în considerare impunerea de sancţiuni împotriva Arabiei Saudite

Ministrul a făcut apel la autorităţile din Arabia Saudită să descopere adevărul în acest caz, să identifice persoanele vinovate şi să le pedepsească.

„Până acum, persoanele responsabile şi circumstanţele acestui atac nu au fost făcute publice şi nu au fost evaluate. Vom continua să cerem adevărul. Până acum nu l-am primit”, a declarat Le Drian, criticând faptul că Arabia Saudită a oferit mai multe explicaţii contradictorii privind cazul Khashoggi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arabia saudita,
franta,
impunere,
sanctiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.