Autorii clipului viral „Copiii referendumului” au fost convocaţi la poliţie, după ce 13 parlamentari au depus plângere

Postat la 02 noiembrie 2018 242 afişări

Robert Tiderle, fondatorul agenţiei Papaya Advertising, anunţă pe pagina sa de Facebook că a primit o notă prin care este convocat la Inspectoratul General al Poliţiei Române, ca urmare a unui memoriu adresat de un grup de 13 parlamentari, care au reclamat clipul "Copiii referendumului".

Autorii clipului viral „Copiii referendumului” au fost convocaţi la poliţie, după ce 13 parlamentari au depus plângere

Convocarea semnată de un comisar-şef de poliţie îl invită pe publicitar să clarifice elementele legate de o sesizare semnată de parlamentarii nemulţumiţi de efectul clipului.

Mai mult, numele lui Tiderle este scris greşit în nota poliţiei. "Vă invităm să vă prezentaţi în data de 06.11.2018, orele 08.30, la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale", scrie în nota care poartă siglele Ministerului Afacerilor Interne şi a Centenarului, cu tot cu sloganul "Sărbătorim împreună".

La începutul lunii octombrie, vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosgasnian, cerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului şi Adopţie să înceapă o anchetă în cazul clipului, în care au fost folosiţi copii, şi care îndemna la boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei. Mai mult, deputatul cataloga clipul drept o înscenare "cu iz satanic".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clip,
politie,
convocari,
copii,
parlamentari,
referendum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.