Austriacul Heinrich Vystoupil a refuzat mandatul de manager privat la Tarom. Ce urmează pentru compania de stat?

Postat la 26 octombrie 2012 31 afişări

Austriacul Heinrich Vystoupil, care a condus timp de aproape cinci ani reprezentanţa în România şi Moldova a companiei aeriene Austrian Airlines, a refuzat să semneze contractul, la doar o săoptămână după ce fusese numit în această funcţie, au declarat surse din cadrul companiei, fără să precizeze motivul managerului.

Vystoupil a primit ca şi ceilalţi membri ai Consiliului de Administraţie contractele la analizat, el refuzând mandatul după ce a studiat hârtiile, afirmă sursele. Contactat de ZF, purtătorul de cuvânt al al Tarom a declarat că "nu ştie nimic" despre această decizie. Heinrich Vystoupil a fost ales în urmă cu o săptămână, în mod oficial, în funcţia de director general executiv al companiei de stat Tarom, potrivit hotărârilor luate în prima şedinţă a Consiliului de Administraţie a noului board "privat" al companiei aeriene Tarom. Dan Pascariu, preşedintele CA al Tarom, a declarat pentru ZF că "nu ştie nimic" dar a precizat că de la anunţul desemnării managerului până în prezent nu a fost semnat contractul de punere în funcţie. "Miercurea viitoare se va lămuri situaţia", a spus Pascariu.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/austriacul-heinrich-vystoupil-a-refuzat-mandatul-de-manager-privat-la-tarom-ce-urmeaza-pentru-compania-de-stat-10259459
10259459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.