Austin: Ucraina poate câştiga războiul dacă are echipamentul şi sprijinul potrivit

Autor: Laura Buciu Postat la 25 aprilie 2022 59 afişări

Austin: Ucraina poate câştiga războiul dacă are echipamentul şi sprijinul potrivit

SUA consideră că Ucraina poate câştiga războiul împotriva Rusiei dacă are echipamentul şi sprijinul potrivit", a declarat luni secretarul apărării, Lloyd Austin, în Polonia, în apropiere de graniţa ucraineană, după vizita la Kiev.

„În ceea ce priveşte capacitatea lor de a câştiga - primul pas pentru a câştiga este să crezi că poţi câştiga. Şi astfel, ei cred că pot câştiga. Noi credem că noi - ei - putem câştiga, dacă au echipamentul potrivit, sprijinul potrivit, iar noi vom face tot ce putem şi vom continua să facem tot ce putem”, a declarat Austin reporterilor, după vizita în Kiev.

Austin şi secretarul de stat american Antony Blinken au făcut duminică o călătorie neanunţată la Kiev, unde s-au întâlnit cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi cu alţi oficiali ucraineni, devenind astfel oficialii americani de cel mai înalt nivel care au călătorit în această ţară de la începutul invaziei ruseşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austin,
ucraina,
echipament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.