Audi inaugurează o nouă unitate de producţie în Ungaria, unde va fabrica sedanul A3

Postat la 12 iunie 2013 69 afişări

Audi inaugurează miercuri o nouă unitate de producţie la o fabrică din nordul Ungariei, la Gyor, în care a investit din 2011 aproape 900 de milioane de euro şi unde va construi noul sedan A3.

Audi inaugurează o nouă unitate de producţie în Ungaria, unde va fabrica sedanul A3

 Noua versiune sedan a modelului compact A3 se va vinde mai bine decât actualele variante hatchback şi decapotabile şi va contribui la reducerea decalajului faţă de liderul BMW pe piaţa maşinilor premium, informează Audi, preluat de Bloomberg.

"Anticipăm că fiecare al doilea client al A3 va opta pentru un sedan, în viitor", a declarat la Budapesta Josef Schlossmacher, purtător de cuvânt al Audi, înainte de ceremonia care va marca lansarea producţiei sedanului la fabrica din Gyor.

Noul A3 va fi destinat în mare parte clienţilor din Statele Unite şi China, unde sedanurile sunt mai populare decât pe piaţa europeană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/audi-inaugureaza-o-noua-unitate-de-productie-in-ungaria-unde-va-fabrica-sedanul-a3-10960198
10960198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.