Auchan anunţă case dedicate pentru ONG-uri şi vârstnici

Autor: Andra Stroe Postat la 27 martie 2020 322 afişări

Auchan anunţă case dedicate pentru ONG-uri şi vârstnici

Începând de astăzi, 27 martie, voluntarii şi reprezentanţii ONG-urilor care achiziţionează produse pentru persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu vor beneficia de casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile Auchan şi de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice. Acestea vor fi disponibile pe toată durata programului de funcţionare a magazinelor, iar accesul se va face pe baza declaraţiei pe propria răspundere privind motivul deplasării. 

Această măsură are ca scop eficientizarea timpului petrecut la cumpărături şi sprijinirea iniţiativelor voluntare active în această perioadă. De asemenea, prin această acţiune, compania recomandă persoanelor vârstnice să apeleze la aceste ONG-uri pentru livrarea cumpărăturilor, limitându-şi astfel ieşirile.   

Totodată, pentru a răspunde noilor prevederi în vigoare privind deplasarea de la domiciliu, Auchan anunţă faptul că persoanele de peste 65 de ani beneficiază de casă dedicată în hipermarketurile şi supermarketurile Auchan şi de case cu acces prioritar în magazinele de proximitate MyAuchan clasice, în intervalul orar 11.00-13.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auchan,
case,
dedicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.