Au fost deschise şantierele pentru patru tronsoane de autostradă în lungime totală de 65 km

Postat la 20 octombrie 2011 10 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a deschis joi lucrările de construcţie pentru patru tronsoane de autostrăzi situate în vestul ţării în lungime totală de 65 kilometri şi o valoare cumulată a contractelor de 450,4 milioane euro, cu TVA inclus.

Astfel, au fost deschise lucrările pentru autostrada Nădlac-Arad, a cărei construcţie a fost împărţită în două loturi. Primul lot, în lungime de 22,2 km va fi executat de asocierea Romstrade (România) - Monteadriano Engenharia e Construcao (Portugalia) - Donep Construct (România) pentru 115,8 milioane euro. Al doilea lot, în lungime de 17 km, va fi construit de firma austriacă Alpine Bau pentru 124,45 milioane euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostradă,
patru tronsoane,
şantiere
/actualitate/au-fost-deschise-santierele-pentru-patru-tronsoane-de-autostrada-in-lungime-totala-de-65-km-8886085
8886085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.