Ati epuizat destinatiile de vacanta? Incercati arhipelagul Gorbaciov

Autor: Ana Raduta Postat la 01 aprilie 2011 528 afişări

Agentiile de turism au descoperit un obscur arhipelag rusesc care, intamplator, este si foarte usor de promovat – are forma semnului din nastere de pe fruntea lui Mihail Gorbaciov.

Pana ca tour operatorii sa observe aceasta similaritate, arhipelagul era foarte putin cunoscut si vizitat de turisti. Desi acum este cunoscut ca "arhipelagul Gorbaciov", numele sau real este Durak Aprel si este situat la nord-est de Siberia.

Ollaf Ryodiaps, directorul de marketing al celei mai importante agentii de turism din Rusia, spune ca arhipelagul i-a atras atentia anul trecut. Mai mult decat atat, a aflat despre existenta acetsui loc chiar de la un grup de turisti care au venit in agentie si au cerut o excursie cu acea destinatie. Dincolo de celebra asemanare, odata ajunsi pe arhipelag, turistii descopera un peisaj extraordinar, care face sa merite calatoria pe mare necesara pentru a ajunge acolo.

Chiar daca initial doar turistii rusi erau interesati sa viziteze arhipelagul, in scurt timp agentiile de turism au inceput sa primeasca solicitari si din partea turistilor din Europa de Vest, iar popularitatea acestei destinatii este in crestere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
insula,
Gorbaciov,
agentiile de turism
/actualitate/ati-epuizat-destinatiile-de-vacanta-incercati-arhipelagul-gorbaciov-8120604
8120604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.