Atenţie la ce postaţi pe internet! Facebook-ul, sursă de informare pentru hoţii care sparg locuinţe

Postat la 25 aprilie 2013 29 afişări

Spărgătorii de locuinţe au început să caute ponturi inclusiv pe Facebook, unde unele persoane postează fotografii din interiorul propriilor locuinţe, au declarat, joi, judiciariştii Poliţiei Române, cu ocazia lansării unei campanii preventive.

Atenţie la ce postaţi pe internet! Facebook-ul, sursă de informare pentru hoţii care sparg locuinţe

 Poliţia Română a lansat joi campania preventivă intitulată "Nu-ţi scăpa casa din ochi", care urmăreşte conştientizarea riscurilor la care se expun oamenii când îşi lasă uşile descuiate, ferestrele neasigurate sau când lasă să intre în casă persoane necunoscute, care se recomandă ca fiind reprezentanţi ai unor instituţii publice.

Campania preventivă, desfăşurată împreună cu societatea de asigurări Groupama, va dura până în iulie, timp în care vor avea loc întâlniri cu asociaţiile de proprietari şi vor fi împărţite 300.000 de scrisori şi 150.000 de broşuri. Totodată, la avizierele blocurilor, la sediile unităţilor de poliţie, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice vor fi expuse 5.000 de afişe.

Comisarul şef Aurel Călin, de la Direcţia de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, a declarat că hoţii care fură din locuinţe sunt de mai multe tipuri şi folosesc mai multe metode.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentie-la-ce-postati-pe-internet-facebook-ul-sursa-de-informare-pentru-hotii-care-sparg-locuinte-10799272
10799272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.