ATENTATUL din BOSTON: Mama suspecţilor poate fi arestată în SUA. Există un mandat de arestare pe numele ei din 2012

Postat la 25 aprilie 2013 24 afişări

Zubeidat Ţarnaeva, mama celor doi suspecţi în atentatul din Boston, ar putea să fie arestată în cazul în care se întoarce în Statele Unite, lucru pe care ar intenţiona să îl facă săptămâna aceasta, relatează RIA Novosti în pagina electronică.

ATENTATUL din BOSTON: Mama suspecţilor poate fi arestată în SUA. Există un mandat de arestare pe numele ei din 2012

 "Există un mandat de arestare pe numele ei", a declarat telefonic un funcţionar de la un tribunal din oraşul Natick, în statul Massachusetts, pentru agenţia rusă. "În cazul în care este oprită aici sau altundeva pe teritoriul statului, ea poate fi arestată, sau oriunde altundeva pe teritoriul Statelor Unite, ofiţerul fiind cel care decide", a adăugat el, potrivit Ria Novosti.

Porivit acestui oficial, documente judiciare arată că Zubeidat Ţarnaeva a fost arestată anul trecut pentru furt din magazinul Lord & Taylor, la Natick, după ce agenţi de pază au chemat poliţia. Ea a fost acuzată că a furat haine în valoare de 1.600 de dolari din acest magazin. Natick este un oraş situat pe ruta maratonului din Boston, la aproximativ 16 kilometri de la linia de start.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentatul-din-boston-mama-suspectilor-poate-fi-arestata-in-sua-exista-un-mandat-de-arestare-pe-numele-ei-din-2012-10796894
10796894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.